TOPlist

Akce

Milada Kučerová - Barevné doteky

Neděle 04.10.2020 - Pátek 30.10.2020
Místo konání: Humpolec, Výstavní sál Muzea Dr. A. Hrdličky, Horní náměstí

VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, Z DŮVODU NAŘÍZENÍ VLÁDY Z 8. ŘÍJNA 2020 BYLA VÝSTAVA PŘEDČASNĚ UKONČENA! DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ!

Muzeum Dr. Aleše Hrdličky Vás zve na výstavu obrazů Milada Kučerová - Barevné doteky.

 

Milada Kučerová se narodila roku 1976 v Humpolci.

Výtvarná tvorba ji inspiruje již od dětství, kdy po celou dobu základní školy a později při studiu na místním gymnáziu navštěvovala výtvarný obor ZUŠ v Humpolci. Výtvarnému zaměření zůstala věrná i při studiu na pedagogické fakultě JU v Českých Budějovicích. Zde se věnovala učitelství pro první stupeň se zaměřením na výtvarnou výchovu. V současné době pracuje jako učitelka 1. stupně ZŠ.

Malování je stále jejím velkým koníčkem. Obrazy tvoří převážně kombinovanou technikou. Nejprve obraz namaluje temperovými barvami a na detailní zpracování použije suchý pastel. V její tvorbě převažují květinové motivy, zátiší a příroda. Obrázky vznikají nejčastěji podle dané předlohy.

Zajímavým zpestřením je pro ni vytváření malovaného betlému z postav v životní velikosti, který tvoří společně s kolegou Josefem Horkým. Také letos do série přidali další dvě postavy, které si zde můžete prohlédnout.

Jako spoluautor se účastnila několika výstav v Humpolci.

Většina obrázků je malována pro vlastní radost a relaxaci. Občas tvoří obrázky na přání kamarádů a sousedů, tak, aby ideálně zapadly do jejich interiéru a představ. Pokud se vám její obrázky líbí a hledáte něco hezkého pro sebe nebo jako dárek pro někoho z přátel, neváhejte ji kontaktovat. Ráda pro vás namaluje obrázky na přání.

Kontakt:

e-mail: kucerova.milada@seznam.cz

tel: 605  421  899

 

Vstupné: 10 Kč

Otevírací doba:

pondělí zavřeno
 úterý 8 - 12     13 - 16
 středa 8 - 12     13 - 17
 čtvrtek 8 - 12     13 - 16
 pátek 8 - 12     13 - 16
 sobota 10 - 16
 neděle 10 - 16